Chlorella este o alga unicelulara bogata in proteine, aminoacizi (contine 18 aminoacizi esentiali), minerale ( inclusiv calciu, iod, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc), vitamine (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, K) si este o sursa excelenta de acizi grasi. Chlorella este deosebit de apreciata de medici si nutritionisti, detinand cea mai mare cantitate de clorofila dintre toate plantele cunoscute. Clorofila este supranumita si „sangele verde al plantelor” aducand beneficii extraordinare sanatatii. Detoxifica organismul, protejeaza impotriva radicalilor liberi si incetineste procesul de imbatranire.Beneficii oferite de Chlorella:stimuleaza imunitateeste un antioxidant puternicdetoxifica organismulelimina din organism metalele grelealcalinizeaza pH/ul sanguinreduce tulburarile intestinaleajuta la tratarea ulceruluiscade colesteroluleste considerat un antitumoraleste un antiasmatic beneficcreste puterea de concentrareaccelereaza procesele de vindecare in organism (inclusiv raniile).Mod de utilizare: Amestecati 1 lingurita de pulbere cu 250ml apa plata. Puteti sa adaugati pulberea in shake-uri, smoothies, in prajituri raw, pe salate, etc. Se poate consuma de 3 ori/zi cate o lingurita.Este un aliment fara gluten! Citeste mai mult despre Chlorella aici!Iata cateva idei de consumare: