Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g WEDDERSPOON

WEDDERSPOON
236,40 RON
La comanda

Durata de livrare: Livrare in 24-72 de ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: WEDD.00003 Ai nevoie de ajutor? 0745 135 799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g WEDDERSPOON

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.

Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității. 

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.  

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.

Ingrediente:

100% miere de Manuka raw, nepasteurizată. 

Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.

Recomandări miere de Manuka monofloral KFactor16:

UZ INTERN: 

Cu o putere antibacteriană mare, mierea de Manuka monofloral Kfactor16 este indicată persoanelor care se confruntă des cu gripă și răceală ca urmare a unui sistem imunitar slăbit.

Poate fi administrată și în cazuri de infecții cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu. După administrare se recomandă repetarea analizelor pentru a afla dacă bacteria respectivă mai este prezentă în organism. 

UZ EXTERN:

Sub formă de pansament pentru:

- iritații, arsuri minore și alte răni la nivelul pielii;

- în măști cosmetice pentru acnee, roșeață.

Mod de administrare:

Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune. 

Pentru întărirea imunității: 1-2 lingurițe pe zi;

Pentru tratamente antibacteriene: 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni.

Indiferent de dozaj, administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.

Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni. 

Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist.  

Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui. 

Țara de origine: Noua Zeelendă

Beneficiile mierii de Manuka

Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Cantitatea limitată produsă, perioada scurtă de înflorire a arborilor de Manuka și testarea riguroasă în laboratoare certificate pentru stabilirea autenticității sunt principalele aspecte care explică prețul ridicat în comparație cu alte sortimente.  

Tratamentele cu miere de Manuka sunt administrate pentru prevenirea, ameliorarea sau, în unele cazuri, tratarea mai multor afecțiuni, în special infecții cu bacterii și agenți patogeni rezistenți la antibiotice (Helicobacter pylori, Stafilococul auriu etc). Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, adjuvant pentru întărirea imunității, ca tratament pentru ten (acnee, roșeață) sau pentru răni externe.  

Imunitate: dureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte.

Sistem digestiv : aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro-intestinale, Helicobacter pilori, paraziti intestinali.

Afectiuni bacteriene: Stafilococ auriu, Clostridium difficile, inflamatii, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii.

Ingrijire externa: eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului.

Cum consum mierea de Manuka?

Datorită complexității conținutului, este indicat ca mierea de Manuka să fie consumată crudă, în tratamente simple, fără a se combina cu alte lichide sau alimente. 

Pentru consumul zilnic, mierea de Manuka se poate folosi ca îndulcitor natural în preparate raw sau în lichide precum apă, sucuri naturale, băuturi de tip smoothie, lapte sau ceaiuri la temperatura camerei. 

Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice. 

Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka: 

  • una sau două lingurițe dimineața, zilnic; 
  • o linguriță în ceaiul preferat după ce acesta se răcește sau rămâne puțin călduț;
  • îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată;
  • amestecă cu lapte cald înainte de culcare.

KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:

DHA; 

gradul de puritate;

enzimele vii;

nivelul pH;

compușii fenolici;

nivelurile de antioxidanți.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri | 9:30 - 16:30

0745 135 799 office@prosante.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!