Durata de livrare: Livrare in 24-72 de ore
Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.
Mierea de Manuka KFactor 12 conține o cantitate de minim 65% granule de polen Manuka.
Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.
Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.
Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.
Ingrediente:
100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.
Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.
Recomandări miere de Manuka KFactor12:
UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mică, mierea de Manuka Kfactor12 este ideală pentru consumul zilnic sub forma unui îndulcitor natural asemenea sortimentelor obișnuite, pentru întreținere, prevenție sau afecțiuni ușoare și de scurtă durată precum răceală, dureri în gât etc.
Mod de administrare:
Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru prevenție și întreținere: 1 linguriță pe zi.
Administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.
Precauții:
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.
Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist.
Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui.
Țara de origine: Noua Zeelendă
Beneficiile mierii de Manuka
Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Cantitatea limitată produsă, perioada scurtă de înflorire a arborilor de Manuka și testarea riguroasă în laboratoare certificate pentru stabilirea autenticității sunt principalele aspecte care explică prețul ridicat în comparație cu alte sortimente.
Tratamentele cu miere de Manuka sunt administrate pentru prevenirea, ameliorarea sau, în unele cazuri, tratarea mai multor afecțiuni, în special infecții cu bacterii și agenți patogeni rezistenți la antibiotice (Helicobacter pylori, Stafilococul auriu etc). Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, adjuvant pentru întărirea imunității, ca tratament pentru ten (acnee, roșeață) sau pentru răni externe.
Imunitate: dureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte.
Sistem digestiv: aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro-intestinale, Helicobacter pilori, paraziti intestinali.
Afectiuni bacteriene: Stafilococ auriu, Clostridium difficile, inflamatii, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii.
Ingrijire externa: eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului.
Cum consum mierea de Manuka?
Datorită complexității conținutului, este indicat ca mierea de Manuka să fie consumată crudă, în tratamente simple, fără a se combina cu alte lichide sau alimente.
Pentru consumul zilnic, mierea de Manuka se poate folosi ca îndulcitor natural în preparate raw sau în lichide precum apă, sucuri naturale, băuturi de tip smoothie, lapte sau ceaiuri la temperatura camerei.
Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.
Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:
KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:
DHA;
gradul de puritate;
enzimele vii;
nivelul pH;
compușii fenolici;
nivelurile de antioxidanți.